Oleh: Yudikelana | November 12, 2008

Doel Sumbang – Cak Cak


mun kuring ker hayang nyumput
cak caK aya didinya
mun kuring keur hayang panggih
cak caK aya didinya
mun kuring keur narik sorong
cak caK aya didinya
mun kuring keur baed pundung
cak caK aya didinya

seuri anteung ngabayangkeun
nya ngabayangkeun manehna,
seuri tibra ngimpikeun,
nya ngimpikeun manehna

Lamun cak cak bisa nyarita
hariwang sieun bebeja
lamun cak cak bisa nyarita
sok sieun sabalakana
ngadongeng kuring kumaha
sanajan bari jeung eunya

untung cak cak teu bisa nyarita
muga-muga salawasna (2x)

[tong siah tong bisa ngomong ach,
bade kamarana ari cak cak?]
….
balik deui kaluhur !
back to top


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: