Oleh: Yudikelana | Juli 23, 2008

Doel sumbang – Kumaha


Nah… hanjakal pisan
Basa anjeun datang
Kuring geus duaan

Mun seug lelengohan
Moal mikir panjang
Sadia marengan

Duh… enyaan… silih pikasono, silih pikadeudeuh, silih pikanyaah

Kumaha…
Nya kudu kumaha
Da kuring ayeuna
Geus aya nu boga


Hampura…
Nya kuring hampura
Najan dikumaha
Moal rek ngadua


Responses

  1. tah ieu…lagu nu paling dipika resep pisan….nuhun kang doel…

  2. siip…laguna,,,sae pisan

  3. naHa atuH …….. ??!!

  4. naHa atuuuuh..??!!


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: