Oleh: Yudikelana | Juli 23, 2008

Bungsu bandung – Talak tilu


Mana nyeri nyeri nyeri teuing
Ceurik ati di tambelakan
Henteu benang ku disabaran
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Indit sore tulunyungna subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeuri ceurik sorangan
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Mempeng ngora keneh
Mempeng urang can batian
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa asa ieu aing
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
tega teh teuing


Responses

  1. lamun tiasa mah lagu2 sundaan teh show kamana mana emeh sae.ssareng calung na di promokeun ktu tong di lingkungan sunda wae.

  2. Pkona mah lagu-lagu SUNDA is the best

  3. Lw mw nyRi grift giTar nya gmN cRnya y ??

  4. mkacih yaa…
    Bravo RHOMA…

  5. Sanes kami etamah ceu !!! beuh etamah si EMMed.

  6. Moal aya no ngelehkeun lagu Sunda…

    Bravo Sunda

    http://dhawi1986.wordpress.com

  7. versi mesin tempur leuwih hade…

  8. assalamu’alaikum wr wb
    punten abi teh bade narosken ka kang iwan dupi anu ngalaguken talak tilu teh saha? waktos iraha kitu abi ningali viva dangdut mania di TPI aya anu nyariosken abi teh BUNGSU BANDUNG pennyanyi aslina TALAK TILU anjenan ngiringan kontes di viva dangdung mania TPI leres etateh???
    nuhun sateacana, abi ngantos waleranana.

  9. the best dwh talak tilu…biar kata w orang jakarta jg….w ttep suka…

  10. kang mun bisa mah jeng kunci gitarna meh ngalagu sunda teh jadi ngenah make gitar,,

  11. Talak tilu song is the best


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: