Oleh: Yudikelana | Juli 23, 2008

Barakatak – barade


Bararade ieu
Bararade ieu
Bararade bade bade bade ieu

Jalan dewi sartika
Jeung lapang Tegal Lega
Mun wanci sareupna
Retesna sabada isya
Loba ucing geuring
Ngalayap nepi ka peuting
Ngadon dagang ping ping
Keur lalaki nu curaling

Mengkol ka Gardujati
Katelahna kebon tangkil
Wilayah nu pasti
Saritem tempat nu nyempil
Gang pabaliut
Nawisan barang nu nyumput
Jalu nu kapincut
Kakamar langsung diurut

Barade bararade ieu
Nu ngagaleuh barang anu geuleuh
Barade bararade ieu
Mangga cobi pasti hoyong deui
Barade bararade ieu
Atos nyobi si ujang kapatil
Barade bararade ieu
Tos kapatil si ujang anu kasiksa

Bararade ieu
Bararade ieu


Responses

  1. gaduh MP3-na Barakatak nu judulna barade te? pami aya wartosan euy…

  2. pami aya nugaduh/terang tempat mp3 barakatak, wartosan kuring nya…!!! hatur nuhun pisaan…

  3. sim kuring oge ngantosan.
    sakantenan kapingkur aya lagu anu lirikna jiga kieu yeuh

    awewe jaman ayeuna te benang dipapatahan
    dibejaan ngahitutan
    bedegong

    tah aya anu kagungan teu???

  4. muhun abdi ge milarian lagu eta….
    tos d pilarian di si mbah google te aya nu judulna barade ieu….
    d antos barade ieu mun aya….
    kang omat, d 4shared.com aya barakatak group … cobian

  5. kang gaduh mp3 teu……..? pami di toko kaset aya teu….

  6. aya nu terang teu lirik lgu ieu..
    Iwir-iwir dina gawir boboko ragrag di para, pamimpin kudu di jiwar nyangsaraken rakyatna.. Tah ktu mun teu lepat mah.!

  7. aya nu terang teu lirik lgu ieu..judul sarng penyanyina saha?
    Iwir-iwir dina gawir boboko ragrag di para, pamimpin kudu di jiwar nyangsaraken rakyatna.. Tah ktu mun teu lepat mah.!!?

  8. aya anu terang teu lagu barakatak anu lirikna sepertos kieu…. rambut teteh sae,alis teteh sae,soca teteh sae,sadayana sae.hanjakal tos kagungan caroge

  9. hese kang milarian lagu eta teh


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: