Oleh: Yudikelana | Juli 23, 2008

Asep darso – Sasak rajamandala


Di beh kulonen
Pengkolan nu ka Saguling
Aya sasak anu jadi panineungan kuring
Sasak panjang nu nepungkeun Bandung Cianjur
Diliwatan balarea mentas walungan Citarup

Nu katelahna nya Sasak Rajamandala
Sasak cukang palantara cinta kuring jeung manehna
Cinta mimiti nukena
Hese pohona
Lamunan cik dina ati sumelap lilana rasa

Di sasak Rajamandala, hotel telet nu munggaran
Rek ngajak tacap kasoca, keleket hate deg-degan
Ka Sasak Rajamandala hayang geura ngaimplengan
Yen kuring teu jeng manehna
Kiwari geus baranganna


Responses

  1. punten ah seja ngalereskeun lirik tembang sasak rajamandala.

    hotel telet nu leresna otel kelet

    cinta mimiti nukena, nu leresna cinta mimitimah cenah

    lamunan cik dina ati, nu leres, lamun ngancik dina ati

    rek ngajak tacap kasoca kaleket,nu leres, rek ngajak pacaket soca kaleked hate…

    nuhun mugi katami ku wening galih

  2. punteun dupi uninga ngadownload MP3na “di sasak raja mandala’ nu ngawihna darso.. dimananya…???
    pami gaduh MP3na punteun atuh emailkeun ka abi…!! nuhun ah…🙂


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: